Frizure za svadbu - predlozi i slike

Frizure za svadbu - predlozi i slike

Većina žena želi da izgleda kao iz snova ili baš onako kako je zamišljala sebe "tog najlepšeg dana kada izgovara sudbonosno DA". Pored izbora venčanice, za izgled mlade najvažniji su dobra frizura i šminka koje treba da ističu crte lica na najbolji mogući način i sakrivaju ili ublažavaju nesavršenosti.

Frizura se usklađuje sa oblikom lica kao i sa samom venčanicom. Najbolje je da prvo na internetu proguglate slike frizura i odaberete nekoliko koje vam se sviđaju koje ćete pokazati vašem ili nekom drugom frizeru u čije ruke želite da prepustite svoju kosu. Izbor dobrog frizera je jako bitan jer frizura, kao i šminka i venčanica, treba da učine da zablistate.

Posavetujte se prvo sa njim kakva frizura bi vam lepo stajala. Takođe, ponesite fotografiju venčanice ili mu opišete kakva je jer uz romantičan model ne ide glamurozna punđa i obrnuto. Prelistajte i kataloge u frizerskom salonu zato što ćete možda pronaći nešto što vam se više sviđa. Poslušajte predlog frizera, ali objasnite i šta biste vi želeli. Zakažite probu frizure nakon čega ćete znati da li ste odabrali pravu uz moguće manje izmene ili biste ipak neku drugu što se jako retko dešava.

Veliki je izbor svečanih frizura, od klasičnih punđi, ležernih sa pramenovima koji padaju, puštene uvijene kose ili skupljene na jednu stranu. Npr. ako vam je venčanica top ili korset model puštena kosa je dobar izbor iako i punđa može odlično stajati dok uz one koje pokrivaju bistu ipak više odgovara podignuta kosa. Uz jako elegantne i otmene venčanice najčešće se kombinuju klasične punđe sa zategnutom kosom na koje se uglavnom stavlja veo ili krunica (tijara). Na romantične frizure stavljaju se najviše cvetni ukrasi ili pravi cvetovi kao i biseri.

Na kraju je ipak na vama je da odlučite šta tačno želite jer vi najbolje znate kako ste zamišjali sebe kao mladu, a u nastavku posta možete videti fotografije svečanih frizura koje vam mogu dati ideju šta biste otprilike hteli, a možda pronađete i onu pravu.

P.S. - Na Google Play prodavnici imate nekoliko aplikacija sa frizurama za svadbu. Kako biste ih pronašli treba samo u polje za pretragu da ukucate: wedding hairstyles. Frizure možete "montirati, menjati i isprobavati ih na vašoj fotografiji koju ste ubacili u aplikaciju. Na ovaj način znaćete šta da uradite sa kosom, a istovremeno je zanimljivo i zabavno tako da ne gubite ništa ako pokušate.































Коментари